Medicinska kliniken utvecklades!

Assyriska Bistånd och Utvecklingsfonden utvidgade och utvecklade sin medicinska klinik i staden Kamishly. Med denna utvidgning fick kliniken utökad kapacitet och har nu möjlighet att fungera som ett sjukhus och ge alla former av vård. Denna utveckling skedde i samarbete med den tyska Caritas filialen i Paderborn. De nya lokalerna invigdes söndagen den 9 april 2017 och då öppnades dörrarna till allmänheten. All vård som ges är gratis och till för alla människor oavsett religion och etnisk tillhörighet.

Assyriska Bistånd och Utvecklingsfonden grundades 2012 i Kamishly och har sedan dess grundande delat ut medicin och andra förnödenheter till de behövande.

Assyriska Hjälpfonden i Sverige har sedan 2012 samarbetat med Assyriska Bistånd och Utvecklingsfonden i Syrien och är ödmjukt stolt över det samarbete som hjälper människor i dessa svåra tider.

Din hjälp gör skillnad. Sätt ditt bidrag på plusgiro 249578-6 eller Swisha till: 1236172928