God jul och Gott Nytt År

Assyriska Hjälpfonden med samarbetspartner vill tacka alla som bidrog under de gångna åren. Med ert bidrag så når vi fler behövande, vi vill passa på och önskar Er en riktig God Jul och Gott Nytt År!

I dessa extrema tider när vårt folk är på landsflykt i våra egna ursprungsområden och vår existens är under stort hot måste vi i diasporan ha aktioner i solidaritetens anda.

Vi förbereder oss inför julen med julbelysning, julpynt och julbak och många av oss även med julklappar. Människor i västvärlden lever i ett ofantligt överflöd som lika gärna skulle kunna vara en stor hjälp för att förbättra den omänskliga tillvaron för många människor som lever i dagens Mellanöstern. Därför uppmanar vi från Assyriska Hjälpfonden vårt folk att ta ställning för solidariteten för människorna i Syrien genom att undvara egna julklappar och istället skicka de pengarna direkt till Assyriska Hjälpfonden.

Kylan är mycket svår, bristen på mat är enorm, människorna i Syrien behöver värme, kläder, hygienartiklar, filtar och medicin. Julen är en tid för solidariteten. Ge en julklapp till någon som behöver det mer än någonsin, gör en solidarisk handling. Ge din gåva till de behövande I Syrien och var med och förbättra tillvaron för dina medmänniskor. Humanism och medmänsklighet behövs. Nu mer än någonsin.

Ge din julklapp på p-giro: 249578-6 eller SWISH: 1236172928

Tack på förhand

Assyriska Hjälpfonden i Sverige